Over ons

Welkom bij Husky, wij zijn een toonaangevende wereldwijde koeling specialist met 25 jaar ervaring. We zijn bekend om het verhogen van de verwachtingen van onze koelingen. Door het leveren van uitstekende producten, betrouwbaarheid van de dienst, productinnovatie, lagere energiekosten, ruimte efficiëntie en stijl in uw, gemak en gastvrijheid milieu.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Lutterworth (Verenigd Koninkrijk), onze fabriek is gevestigd in Guangzhou (China). We bestrijken de hele wereld via een netwerk van franchisenemers, gerund door mensen uit het bedrijfsleven geselecteerd op hun dynamiek, zakelijk inzicht en de vastberadenheid om te slagen.

Door nauw samen te werken met onze cliënten zijn we continu in ontwikkelen, genereren we nieuwe ideeën voor onze producten en hoe wij deze kunnen verbeteren. Zodat de verwachting worden overtroffen. Omdat wij alles in eigen beheer hebben vanuit de fabriek in China hebben we volledige controle over de kwaliteit onze producten, van ontwerp & engineering tot en met de productie, logistiek en service. Al onze producten zijn gemaakt naar de hoogste Europese normen. Wij zijn over alle aspecten van onze koelingen gepassioneerd en ons team staat klaar om uw koeling te verhogen naar het volgende niveau. ;

Neem contact op met ons team:

We zijn er voor u

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op met u.

* Verplichte velden