Klantenservice

Serge

 

"Ons doel is om u, als klant, meer te bieden dan alleen hoogwaardige producten. Wij willen u datgene bieden wat uw verwachtingen overtreft."

Serge Kremer, CEO en eigenaar
 
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Snelle levering
  • Makkelijk betalen
  • We voeren uw oude apparaat af
  • Energiezuinig
  • Contact


2 jaar fabrieksgarantie

Wij zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Wij bieden standaard 2 jaar (24 maanden) garantie op als onze producten. Met 2 jaar garantie heeft u een volledige fabrieksgarantie, ingaande op de datum vermeld op het aankoopbewijs. Arbeidsloon en technisch defecte onderdelen vallen onder de garantie.


Gratis Levering

Onze leveringen zijn snel en gratis binnen Nederland. Voor leveringen in België bedragen de vrachtkosten € 29.95,- (excl. btw). We streven erna om uw bestelling te leveren binnen 3 tot 5 werkdagen. Afleveringen kunnen plaatsvinden tussen 08.00 en 18.00 uur. Vergeet niet de koeling na ontvangst 6 uur te laten rusten zodat het koelgas tot rust kan komen, alvorens u de koelkast aan zet.

Wenst u uw koelkast eerder te ontvangen of bijvoorbeeld op de volgende werkdag, hiervoor dienen we uw bestelling uiterlijk voor 11.00 uur te ontvangen. Tijdsleveringen zijn mogelijk tegen bijbetaling van € 25,- excl. btw. Voor meer informatie kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Wij leveren onze apparaten uitsluitend in Nederland en België. We leveren niet op de Waddeneilanden.

Alle levering serviceprijzen zijn gebaseerd op het afleveren van de koeler, het uitpakken hiervan en het installeren hiervan.

Alle leveringsvoorwaarden vindt u terug in ons algemene voorwaarden..


Betaling

Alle bedragen die op de website worden weergegeven zijn excl. btw.

Neem contact met ons op voor meer details.

We bieden u de volgende manier om te betalen: iDEAL


Recycling

Wanneer wij uw nieuwe Husky leveren, kunnen wij uw oude koelkast tegen betaling mee nemen en deze voor u afvoeren/recyclen. We zullen ook een ander merk verwijderen, maar het apparaat zal wel van vergelijkbare grootte zijn met degene die wij leveren.

We zullen uitsluitend 1 meenemen indien wij 1 leveren. Dit geeft u rust en neemt de problemen met het zelf verwijderen voor u volledig weg. Om te kiezen voor de optie recycling, dient u dit aan te vinken tijdens de bestelling online. Geeft u de bestelling telefonisch door, vergeet dit niet door te geven aan onze verkoopadviseurs.

Kiest u voor de recycling optie zullen wij koelkast of vriezer voor u meenemen en ervoor zorgen dat deze apparaat op een milieu vriendelijke manier wordt afgevoerd.


Energiezuinigheid

HET MOET ONS NIET DE AARDE KOSTEN!

Bij Husky verwachten we niet dat u meer gaat betalen om de planeet te redden. Terwijl andere merken u energiezuinige koelkasten tegen een hogere prijs verkopen, worden al onze koelkasten geleverd met een hoge energiezuinigheid als standaard.

Hoe we dit kunnen bereiken? Wij hebben kwaliteit en energiezuinigheid van onze koelkasten al vanaf het ontwerp hoog in het vaandel. Al onze producten zijn bijvoorbeeld voorzien van LEDverlichting, de deuren zijn zelfsluitend en onze glasdeuren zijn standaard voorzien van dubbelglas. Daarnaast gebruiken we een hoogwaardige drukschuim isolatie. Belangrijk om te melden is dat onze koelers al sinds 2011 voorzien zijn van koelgassen R600 en R290 (natuurlijke koolwaterstoffen). Dit betekend dat de koelers veel minder energie gebruiken en dus een lagere uitstoot hebben.

Tevens werken we nauw samen met onze leveranciers om verpakkingen te produceren uit recyclebare producten.