Consumenten Koelkasten

Ben je opzoek naar een kleine proffesionele koeling met een leuke print. Deze Husky koelingen zijn uitermate geschikt voor woonkamers, studentenkamers, bars, restaurants, in stadions bedenk het maar! Creeer je eigen sfeer waar je Husky koeling uitblinkt. Onze koelers zijn voorzien van een leuk design en kunnen snel uit voorraad geleverd worden. Voor alle particuliere koelingen geldt gratis levering. Onze vriendelijke en efficiënte service team zorgt ervoor dat elk Husky product wordt geleverd met een hoge standaard. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met ons.

Waarom kiezen voor een Husky koeler?

Energiezuinigheid

Bij Husky verwachten we niet dat u meer gaat betalen om de planeet te redden. Terwijl andere merken u energiezuinige koelkasten tegen een hogere prijs verkopen, zijn wij trots dat al onze koelkasten geleverd met een hoge energiezuinigheid als standaard. Sinds het einde van 2011 gebruiken wij enkel de natuurlijke gassen R600 en R290 in onze koelers.

Betrouwbaarheid

Wij hebben onze eigen fabrieken, hierdoor hebben we volledige controle over de kwaliteit onze producten, van ontwerp & engineering t/m de productie, logistiek en service. Al onze producten zijn gemaakt naar de hoogste Europese normen. Door nauw samen te werken met onze cliënten, genereren we nieuwe ideeën voor onze producten en hoe wij deze kunnen verbeteren.

Service

"Ons doel is om u, als klant, meer te bieden dan alleen hoogwaardige producten. Wij willen u datgene bieden wat uw verwachtingen overtreft."

Serge Kremer, CEO & Eigenaar